Robbie & Sarèl, een gouden combinatie!

Sarel en Robbie

Robbie & Sarèl, een gouden combinatie!

Robbie is ontzettend blij met alle reacties die hij heeft gekregen, hij wil jullie ontzettend bedanken voor alle mooie woorden, woorden van inspiratie en alle liefde die hij heeft mogen ontvangen.

In ons eerste interview vertelt Robbie met een big smile op zijn gezicht over zijn passie kickboksen, deze sport beoefenen in combinatie met de ziekte MS hoor je niet vaak. Robbie vertelde ons dat hij door zijn 2 hulpmiddelen deze sport en dus zijn passie kan beoefenen. Door de Thc/Hasj-olie & zijn trainer Wereldkampioene en “Nederlandse vechter van het jaar 2020”: Sarèl de Jong. Hier wilden wij zeker meer van weten want Sarèl en kickboksen inspireert Robbie enorm om door te zetten en Robbie inspireert ons.

Woorden van Robbie en Sarèl:

Hoe kwam het tot stand, kickboksen?
Robbie verteld dat hij 2 jaar geleden begonnen is met trainen met Sarèl, omdat zijn fysio m.b.t. corona helaas moest stoppen. Hij wist dat hij moest blijven sporten want dit is ontzettend goed voor hem en hij krijgt er ook enorm veel energie van. Na het nieuws te hebben gehoord van de fysio is hij niet bij de pakken neer gaan zitten maar is zoals hij zelf zegt: “Actie gaan ondernemen, je moet wel iets doen, op de bank hangen heeft geen zin en zo krijg je niks voor elkaar.” Via een lieve vriendin die al eens samen met Sarèl getraind had kwam Robbie aan de Instagram van Sarèl en heeft hij de stap gezet om haar persoonlijk een bericht te sturen. Al snel raakten de twee aan de praat en hadden zij de eerste training al ingepland om samen te gaan knallen!

De eerste training:
Beide vinden het ontzettend spannend om samen te werken, Robbie is nerveus of hij het wel aankan, trainen met een wereldkampioene, Sarèl vraagt zich af hoe je iemand traint met MS, welke intensiteit kan hij aan. Maar na genoeg ingelezen en gesproken te hebben met elkaar is het zo ver.

De eerste training was ten einde en de twee voelden elkaar goed aan: “De begin zenuwen waren snel verdwenen en de training gaat van nature als vanzelf verder”. Robbie is een echte doorzetter en dit kwam al naar voren in het eerste interview, hierdoor is het voor Sarèl een stuk eenvoudiger om hem te trainen, motiveren gaat eigenlijk vanzelf. Sarèl stelt Robbie al snel voor om te gaan boksen omdat dit hem heel erg kan helpen met zijn motoriek, deze stap heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Robbie nu zo ver is dat hij kan kickboksen en dit met veel plezier doet en zal blijven doen!

Robbie en Sarèl zijn een echte match made in heaven, zij zijn beide ontzettende doorzetters en dat inspireert elkaar om het beste in elkaar naar boven te halen, iedere training weer. Maar ook buiten de gym zijn zij actief in elkaars leven, ze zijn hechte vrienden van elkaar geworden en hebben ontzettend veel steun aan elkaar. Wat een Power-team, hier kijk je graag tegenop, hoe 2 verschillende persoonlijkheden toch zo veel gemeen hebben.

Wie motiveert nou wie?

Sarèl:
“Wat een vraag, Robbie is een echte doorzetter en laat zien wat een mens allemaal niet kan met een beetje doorzettingsvermogen. Godsamme wat laat hij een power zien. Ik heb ontzettend veel respect voor Robbie en hoe hij in het leven staat. Ik heb zelf recent een vervelende tijd achter de rug waarbij ik mijn kruisbanden heb gescheurd, maar is dat allemaal wel zo verschrikkelijk, moeten we dan al bij de pakken neer gaan zitten?

Toen ik Robbie vertelde over mijn blessure vond hij dit zo ontzettend vervelend en was hij echt geraakt hierdoor, ik dacht bij mezelf: johh schei toch eens uit!  Dat hij dat zegt heeft mij enorm gemotiveerd om nog sterker terug te komen. Robbie laat mij zien wat allemaal wél kan en is een echt voorbeeld voor mij en iedereen. Zijn instelling is meer dan goud! 

Robbie:
“Sarèl is een echte lieve, aardige, toffe, te gekke meid met super trainingen. Ze maakt het me ook echt zwaar en de trainingen zijn behoorlijk pittig. Dit motiveert mij om telkens beter en sterker te worden. Ik begin wat meer last in mijn benen te krijgen en samen met Sarèl kijken we dan wat ik wél kan. Elke vrijdag trainen we samen en ik kijk hier telkens naar uit. Door het kickboksen heb ik een ander leven gekregen, ik train nu met een wereldkampioene en kan mijn gedachten even ergens anders aan kwijt. Met Sarèl trainen wordt ook geen sleur omdat zij telkens weer nieuwe trainingen bedenkt en ik heb echt mad respect voor haar! We kennen elkaar nu 2 jaar en Sarèl motiveert mij telkens om het beste uit mezelf te halen. 

Woorden van Robbie:
“Ik had nooit verwacht dat dit allemaal zou gebeuren toen ik Sarèl een berichtje op instagram had gestuurd. Alles wat je soms nodig hebt is die ene stap durven nemen en zeg nou zelf, is hetgeen wat je tegenhoudt dan allemaal echt zo moeilijk als je denkt?!

Met deze woorden sluiten we deze blog af, maar Robbie is zeker nog niet klaar met jullie en Sarèl zal sterker terugkomen als ooit tevoren!

 

 

Laat een reactie achter