Annuleren

Het kan wel eens voorkomen dat u om wat voor reden dan ook uw bestelling wilt annuleren. Het spijt ons te horen dat u overweegt uw bestelling te annuleren. We begrijpen dat situaties kunnen veranderen en dat annulering soms noodzakelijk is. Geen zorgen, we zijn hier om u te helpen.

Om uw bestelling te annuleren, vragen wij u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen en naar ons te sturen via e-mail naar info@dalyhighclub.nl. Zodra we uw annuleringsverzoek hebben ontvangen, zullen we ons best doen om dit zo snel mogelijk voor u te verwerken.

Houd er rekening mee dat volgens onze algemene voorwaarden een verwerkingstijd van 4-8 werkdagen geldt voor annuleringen. We streven ernaar om het bedrag zo spoedig mogelijk terug te storten op de rekening die bij ons bekend is.

Als u nog vragen heeft over het annuleringsproces of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer. Ons klantenserviceteam staat voor u klaar om u te helpen.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

 

Geachte klantenservice,

Hierbij wil ik graag mijn bestelling met ordernummer #....... opzeggen die ik heb besteld. Ik verzoek u vriendelijk om mijn opzegging te verwerken en mij een bevestiging van de opzegging te sturen.

Reden van opzegging: [Reden van opzegging]

Ik ben ervan op de hoogte dat ik mij aan de algemene voorwaarden dien te houden. Volgens de voorwaarden geldt een verwerkingstijd van uiterlijk 4-8 werkdagen voor opzeggingen. Ik ga ermee akkoord dat mijn opzegging binnen deze termijn zal worden afgehandeld.

Ik verzoek u vriendelijk om mijn eventuele openstaande tegoeden terug te storten op het rekeningnummer dat bij u bekend is.

Indien nodig, kunt u contact met mij opnemen via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer:

E-mailadres:
Telefoonnummer: 

Ik bedank u bij voorbaat voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

[Naam klant]

Let op: Gelieve dit formulier ingevuld te mailen naar info@dalyhighclub.nl. U ontvangt een bevestiging zodra uw opzegging is verwerkt.