WebwinkelKeur

Daily High Club is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 11-03-2021 is Daily High Club door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Daily High Club voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Daily High Club onderstreept en we zijn hier heel trots op! De keuring wordt onder steng toezicht uitgevoerd en moet aan alle Nederlandse Voorwaarden voldoen.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Daily High Club te kopen.