Onze beste prijs garantie

Laagste prijs garantie

 

Bij Dailyhighclub.nl gaan we graag nóg een stapje verder om jou de best mogelijke deal te bieden. Als je een product vindt bij een geselecteerde concurrent* en je geeft dit aan ons door, dan zorgen we niet alleen voor een prijsaanpassing, maar ontvang je ook nog eens €10 extra aan Freebies! Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs online én profiteer je van een extra voordeel.

Om gebruik te maken van deze geweldige actie hoef je alleen maar het betreffende product en de concurrent bij ons te melden. Wij zullen de prijs dan aanpassen, zodat jij kunt genieten van de laagste prijs én nog eens €10 extra Freebies bij je aankoop.

Dus waar wacht je nog op? Wordt vandaag nog lid van Dailyhighclub.nl en profiteer van onverslaanbare prijzen, extra kortingen en een hechte community die zich inzet voor een betere en eerlijkere markt.

Voorwaarden: *Deze actie geldt bij geselecteerde concurrenten met een hoofdvestiging in Nederland. Zo garanderen we eerlijke, concurrerende prijzen voor al onze gewaardeerde members.